.
Kinderboekendag Terherne
Zondag 13 Oktober 2019

Info wedstrijd

‘De vlaggenlijn van voertuigen’

 
Wat, en voor Wie?
15 basisscholen zijn door ons geselecteerd om mee te doen aan de wedstrijd De vlaggenlijn van voertuigen. In de weken voorafgaande aan de landelijke kinderboekenweek hebben zij van ons een koffer ontvangen met Nederlandstalige en Friestalige kinderboeken. Voor elke groep zitten in de koffer leuke opdrachten om zich te verdiepen in de boeken. Hier wordt een mooie vlaggenlijn van gemaakt. We zijn nieuwsgierig naar het resultaat. Jullie ook?

Wanneer en Waar?
De vlaggenlijntjes hangen tijdens de kinderboekendag in Wapen van Lenten in het dorp Terherne. Kom kijken tussen 13-17 uur.

Doel?
Kinderboekendag wil kinderen aanmoedigen tot lezen. Daarom organiseert zij elk jaar een leesprojekt op basisscholen. Ook de bibliotheken Mar & Fean werken mee.

Prijs?
Voor de onderbouw en bovenbouw is er een mooie prijs te winnen: een kinderboekenschrijver geeft een workshop poëzie in de groep van de winnende basisschool.
Op zondag 13 oktober om 13.00 worden tijdens het feestelijke kinderboekenbal in dorpshuis de Buorkerij de prijswinnaars bekend gemaakt.
 
Mis het niet !
 
 

 

voor iedereen een feest!