.
Kinderboekendag Terherne
Zondag 13 Oktober 2019

Thema kinderboekenweek 2019

Reis mee! Allemaal instappen! De bus, de praam of de Kameleon vertrekt! Het thema van landelijke Kinderboekenweek 2019 gaat over voertuigen. Niet de bestemming maar het vervoer erheen staat centraal. Met een boek kun je elke reis maken die je wilt, een reis die je leven verrijkt. Van een rondje op de skelter in de buurt tot aan een ruimtereis door het heelal. Reis op 13 oktober mee naar kinderboekendag Terherne. 17 uur gaat de schipper voor anker, zet de piloot de kist aan de grond, sluit de bus z’n deuren en wordt het tijd om uit te stappen.

 

Het programma van de 19 e editie van Kinderboekendag Terherne staat in het teken van het thema Reis mee..Het sluit aan bij het landelijke thema van de Kinderboekenweek.

 

Op 13 oktober van 13-17.00 uur staat Terherne op z’n kop. Op verschillende locaties in het dorp zijn activiteiten te vinden rond dit thema.

Er komt een vrolijke voorstelling, er is muziek, je kunt boeken kopen en er zijn kleine en grote (voorlees / theater) voorstellingen. En wil je nog meer? Je kunt terug in de tijd en rondsnuffelen in het leven van de familie Klinkhamer in de Kameleonboerderij in Terherne.

De Kinderboekendag in Terherne is een feest voor kinderen, ouders en alle opa’s en oma’s!

 Volg onze website en Facebooksite!

lees meer op facebook

voor iedereen een feest!