.
Kinderboekendag Terherne
Zondag 13 Oktober 2019

Thema kinderboekenweek 2019

Reis mee! Allemaal instappen! Reis mee met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip. De Kinderboekenweek 2019 gaat over voertuigen. Met het thema Reis mee! gaan we op reis in kinderboeken. Niet de bestemming maar het vervoer erheen staat centraal. Ontdek de ruimte met een raket, beleef avonturen op een cruiseschip, verken een land tijdens een roadtrip, trek rond met een tractor en zeil de wereld rond op een catamaran. Met een boek kun je elke reis maken die je wilt, een reis die je leven verrijkt. Van een rondje op de step in de buurt tot aan een ruimtereis door het heelal. Toer je alleen of rijd je samen? Tijdens de Kinderboekenweek 2019 reizen we allemaal.

 

Het programma van de 19 e editie van Kinderboekendag Terherne staat in het teken van het thema Reis mee..Het sluit aan bij het landelijke thema van de Kinderboekenweek.

 

Op 13 oktober van 13-17.00 uur staat Terherne op z’n kop. Op verschillende locaties in het dorp zijn activiteiten te vinden rond dit vriendschappelijke thema.

Er komt een vrolijke voorstelling, er is muziek, je kunt boeken kopen en er zijn kleine en grote (voorlees / theater) voorstellingen. En wil je nog meer? Je kunt terug in de tijd en rondsnuffelen in het leven van de familie Klinkhamer in de Kameleonboerderij in Terherne.

De Kinderboekendag in Terherne is een feest voor kinderen, ouders en alle opa’s en oma’s!

Wat, Wanneer, Waar is de Kinderboekendag?


Wat:                      Een familiedag dat is de Kinderboekendag Terherne
Waar :
                   In het hele dorp Terherne
Wanneer:
              13 oktober 2019 13-17 uur
Voor wie:
             van 4 – 100  en voor iedereen die plezier beleeft aan taal en kinderen
Toegang:
             Gratis en voor niets! Download je entreekaart op www.kinderboekendag.nlVolg onze website en Facebooksite!

lees meer op facebook

Volgend jaar is de kinderboekendag op 13 oktober 2019!